2019. június 19-én Jári Ferenc főkonzult fogadta Natarajan Chandrasekaran, a legnagyobb indiai vállalatcsoport, a Tata Sons elnöke.

A találkozó során a Tata elnöke elmondta, hogy a Tata egyik zászlóshajójának számító Tata Consultancy Services magyarországi befektetését kiemelkedően sikeresnek tartják (Európában a TCS Budapesten működteti a legnagyobb szolgáltató központját), nagyra értékelik a befektetés- és üzletbarát magyarországi gazdaságirányítási környezetet.  Mindez döntő súllyal esett latba a vállalatcsoport magyarországi befektetések iránti érdeklődésében, amely rövidesen újabb beruházást fog eredményezni egy, a Tata tulajdonában lévő cég részéről.

A Tata elnöke szorgalmazta, hogy a Jamshedpurban működő Tata Football Academy vegye fel a közvetlen kapcsolatot a magyarországi labdarúgó akadémiai hálózattal. Lehetőséget látna közös mérkőzésekre, szakember- és tapasztalatcserére. Kérte, hogy kerüljön sor közvetlen kapcsolatfelvételre a számos indiai válogatott játékost nevelő, évtizedek óta sikeresen működő Tata Football Academy vezetőivel, és az esetleges együttműködés részleteit közösen tisztázhatjuk.

A Tata elnöke jelezte, hogy számon tartja az őszi Budapest Maratont, s szerepel terveiben, hogy valamelyik évben azon részt is vesz.

A találkozó során a Tata tamil származású elnökének a főkonzul átadta az értelmi fogyatékos színészeket foglalkoztató budapesti Baltazár színház Tamil Naduban készített dokumentumfilmjét, amelynek tamil és hindi nyelvű szinkronja a KKM támogatásával készült el.