Mumbaiban, az Indian Institute of Technology (IIT) campusának területén 2018. december 14-16. között immár 21. alkalommal került megrendezésre a Techfest - Bombay, Ázsia legnagyobb, diákok által szervezett műszaki-tudományos-technológiai fesztiválja. A rendezvényen, a Külgazdasági és Külügyminisztérium finanszírozásával magyar részről a Mumbai Főkonzulátus, a HD Robotics és az Airwin Aviator School képviseltette magát önálló standdal.

A Mumbai Főkonzulátus a „Shaping Hungary Design in the 21st Century”, valamint a „Smart Hungary” című, roll-up tablókiállítással, továbbá a magyar feltalálókat és találmányokat bemutató kisfilmek vetítésével és a kifejezetten erre a célra késztett brossúrával népszerűsítette a magyar tudományt, találmányokat és műszaki fejlesztéseket.

A HD Robotics saját fejlesztésű humanoid robotját mutatta be nagy sikerrel. Az angol nyelvű moduláris pilótaképzést nyújtó Airwin Aviator School önköltséges pilótaképzési kurzusait népszerűsítette a látogatók között, amely iránt a szűkös indiai pilótaképzési kapacitások miatt komoly érdeklődés mutatkozott.